Hoe zou het zijn als je:

Van eten kunt genieten zonder buikpijn of schuldgevoel
Leert wat je allemaal wél kunt eten
Relaxed met je voedingsintoleranties kunt omgaan
Goed voor jezelf leert zorgen

En daarnaast:
Eten weer een feestje wordt
Je smaakpapillen heropvoedt zodat je niet meer hangt naar ongezonde voeding
Zonder moeilijk doen weer structuur krijgt in je eetpatroon
Een coach hebt die zich aan jouw behoeften aanpast
Het waarom achter bepaalde voedingsadviezen begrijpt
Niet meer de hele dag met eten bezig bent
Merkt dat er leven is na pakjes, zakjes en bakjes

Pakketten
Pakket 1
Voedingsadvies
Dit past bij jou als je graag zelfstandig aan de slag gaat, maar net even een duwtje in de goede richting wilt. Naar aanleiding van jouw eetdagboek maak ik een persoonlijk plan van aanpak voor je. Met het voedingsadvies en de tips ga je daarna zelf aan de slag en sta ik een maand tot je beschikking voor aanpassingen, vragen en suggesties.

Gratis intakegesprek van 30 minuten
Persoonlijk voedingsadvies en lifestyle tips
Persoonlijk advies over het gebruik van eventuele supplementen
4 weken coaching per mail zonder extra kosten

Prijs: €225


Pakket 2
Coaching op maat
Bij de coaching op maat kan ik je nog gerichter en uitgebreider helpen. We bekijken waar jij behoefte aan hebt en waar je graag begeleiding in zou willen. Samen maken we er een leuke tijd van, vol tips en tricks zodat je daarna kunt zeggen dat je een ook echte [B]eetweter bent!


Gratis intakegesprek van 30 minuten
Persoonlijk voedingsadvies en lifestyle tips
Persoonlijk advies over het gebruik van eventuele supplementen
8 weken coaching per mail zonder extra kosten
2x coachinggesprek van 1.5 uur (live, via skype of telefoon)
Specifieke hulp bij obstakels, recepten en tips op maat


Prijs: €350


Pakket 3
Opfrismomentje
Dit past bij je als je de coaching al hebt gevolgd maar toch nog wat specifieke hulp kan gebruiken. Je bent al bijna een echte [b] eetweter maar loopt af en toe tegen obstakels aan en heb behoefte aan wat fine-tuning.

Soms heb je logischerwijs een vraag waar je even hulp bij nodig hebt. Een vraag rondom gezondheid, voeding of supplementen. Niets ingewikkelds, gewoon op zoek naar een antwoord – en weer verder.

Dat kan natuurlijk, that’s what I do!

De opfrismomentjes gaan op basis van een uurtarief, je maakt een vragenlijstje en op basis daarvan bekijken we hoeveel tijd we daaraan kwijt zouden zijn, zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.


Uurtarief: €50
Testimonials
Image
Fleur
Ik zocht hulp bij Iris, omdat ik al wel veel ervaring had met suikervrij/suikerbewust eten, maar toch snel in dezelfde vallen trapte en niet bereikte wat ik wilde bereiken. 


Iris had zich duidelijk verdiept in mijn verhaal en daar een plan bij gemaakt.

Het was een ontspannen 1e gesprek. Ondanks dat ik al ervaring had met suikervrij eten, kwam zij met tips waar ik zelf niet opgekomen was om het voor mij makkelijker te maken om vol te houden, niet terug te vallen en met een beetje geluk ook nog wat af te vallen.

Als ik iets echt niet zag zitten, dan vonden we er samen een weg omheen. Ook gedurende de maand coaching kwam ze vaak met een extra tip of aanmoediging, die me net weer een zetje gaf om door te gaan. Dankzij haar heb ik geleerd dat het me misschien af en toe laten gaan, niet direct het einde van mijn suikervrije leven betekent. Dat ik door een kleine voorbereiding de drang daarna naar suiker voor kan zijn en dat ik met een paar simpele stappen het veel makkelijker voor mezelf kan maken om suikervrij te leven én daarbij af te vallen.

Al met al een succesvolle maand waar ik lang wat aan zal hebben.


Image
Sally
De coaching was heel fijn en praktisch, heb veel gehad aan de kookworkshops en alle tips en uitleg. Iris is een gezellige en hele flexibele coach, geen vraag is haar te veel.

Dankzij haar kreeg ik veel meer grip op een suikerbewuste manier van leven voor mezelf en m’n gezin zonder daar krampachtig in te hoeven zijn.

Super blij dat ik het gedaan heb!


Image
Mirallis
Iris heeft me zeer effectief en doeltreffend geleerd om goed voor mezelf te zorgen. Ze leerde me weer goed naar mijn eigen lichaam te luisteren en te herkennen wat het nodig heeft.

Haar empathie, geduld en wijsheid hebben mijn leven veranderd, ik ben haar oneindig dankbaar en ben super blij dat ik haar coaching gedaan heb.

Ik zie er niet alleen beter uit maar voel me ook ontzettend goed en sterk!

Een 100% aanrader!


Image
Susana
Zoveel geleerd!! En dat terwijl ik dacht al veel van voeding te weten.

Iris liet me zien dat er ondanks mijn intoleranties nog zoveel mogelijk is en dat andere opties noch duur noch ingewikkeld hoeven zijn.

Ze stond altijd klaar voor het beantwoorden van vragen, het geven van tips en suggesties maar liet helemaal aan mij de keuze of en wanneer ik dat wilde toe passen.

Dat maakte het heel prettig en ongedwongen.

Al met al een hele leerzame ervaring met als resultaat veel meer inzicht, een rustigere maag en meer energie!
Benieuwd naar wat ik nog meer bied?
Overige diensten